Taller en 4 actes per un bon morir i un bon viure (5a Edició)

Glaçons de gel fonent

La nostra vida és una successió de petits i grans canvis. Amb cada canvi, hi ha coses que moren, i coses que neixen. És així quan acaba una relació d’amistat o de parella, quan canviem de casa, quan mor una persona estimada, o quan canviem de feina.

El ‘Taller en 4 actes per un bon morir i un bon viure’ és un taller creat per ajudar-nos a transitar de la millor forma possible els canvis importants de la nostra vida, i també per preparar-nos a viure d’una amnera conscient i serena els canvis que vindran, incloent el Gran Canvi que travessem quan vivim el moment final de la nostra biografia.

En la nostra societat ens preparem amb consciència per viure l’embaràs i el part, però vivim d’esquenes a la mort, un fet tan natural com el neixement, i tan impredictible com inevitable. La mort, quan la mirem de cara, és un regal que ens parla sobre la nostra vida. La mort pot ser una gran mestra. Per què esperar al final de la vida per obrir el regal? Per què no aprendre ara tot allò que la mort ens ensenya sobre com volem viure?

Taller facilitat per: Marga Socias, Laia Ribas i Àlex Prats

A on? Centre Cultural de Can Lleonart, Plaça Germans Lleonart, 1 (Alella)

Horari: de 10:00 a 17:30

Places: màxim 12 persones

Preu: el taller té un preu de 30€ per persones sòcies de l’Associació Alella, poble cuidador, i de 60€ per les persones no sòcies. El preu inclou el dinar i refrigeris en les pauses.

Un cop facis la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per a que, si no ets soci/a, puguis completar el pagament.

Des d’Alella, poble cuidador, volem que la nostra activitat sigui sostenible. Al mateix temps, estem compromeses amb l’equitat i la inclusivitat. Si vols participar en el taller però ara no pots assumir-ne el cost, escriu-nos un correu a alella@poblesquecuiden.org i trobarem una alternativa, incloent la possibilitat de que hi puguis participar de forma gratuïta.

Informació addicional: es recomana vestir roba còmoda. No està prevista la realització de cap activitat física. El taller es realitza des del respecte absolut a totes les persones participants. El taller no es fa des de cap confessió religiosa, i està obert a persones de totes les creences.