Formació per ser voluntari/a d’acompanyament (2ª edició)

Acompanyament a persones que pateixen una malaltia crònica​

Acompanyar és estar al costat de l’altre en el seu camí.

Com a persona voluntària d”Alella, poble cuidador‘, acompanyaràs a persones que pateixen soledat, tenen una malaltia crònica o que es troben en situació de final de vida.

Les persones voluntàries fan una sessió setmanal de 2 hores de duració, en el domicili de la persona acompanyada o en alguna de les entitats socials i sanitàries del poble.

Per poder formar part del Grup de Voluntariat és necessari completar una formació de 8 sessions de 2 hores. Cada setmana es realitza 1 sessió, i, per tant, la formació es completa en 8 setmanes.

Aquesta és l’avaluació que han fet del curs les persones que hi han participat:

Obrim la inscripció per la 2a edició de la formació. Està previst que la formació comenci el dilluns 6 de setembre, de 17:30h a 19:30h. La resta de les sessions es faran el 13, 20, 27 de setembre, i el 4, 11, 18 i 25 d’octubre.

Les inscripcions es tancaran quan arribem a 15 persones.

La formació és gratuïta pels socis i sòcies d”Alella, poble cuidador’, i té un cost de 35€ per les persones no sòcies.

Si la situació de la pandèmia ho permet, les formacions seran presencials, en un lloc d’Alella per determinar; en cas contrari, es faran online.

Visita Fes-te Voluntari/a per més informació i per conèixer a algunes de les persones voluntàries d”Alella, poble cuidador