Taller ‘Acompanyar les persones que estimes en el final de la vida’ – 5a edició

Filera de pals endinsant-se al mar

Durante un día o dos desconcertada,
turbada aunque sin miedo,
encontré en mi jardín
a una doncella a la que no esperaba.
Me hace señas y allí empiezan los bosques,
me llama y todo empieza.
Sé bien que en una tierra
así jamás he estado.
EMILY DICKINSON

Tard o d’hora, la majoria de nosaltres haurem de cuidar i acompanyar persones que estimem que es troben en el final de la seva vida. De la mateixa manera que ens preparem per acollir amorosament les persones que han de nèixer, també ens podem preparar per acompanyar les persones estimades que han de marxar.

De la mà de la poesia d’Emily Dickinson i la música de Bill Douglas i Ludovico Einaudi, el Taller ‘Acompanyar les persones que estimes en el final de la seva vida‘ ens proposa un viatge en 7 etapes que ens ajudarà a fer de l’experiència d’acompanyar en el final de la vida una experiència conscient i transformadora per totes les persones implicades.

No és imprescindible estar cuidant i acompanyant una persona en final de vida en el moment de realitzar el taller.

Taller facilitat per: Susana Eva Martínez i Àlex Prats

A on? Centre Cultural de Can Lleonart, Plaça Germans Lleonart, 1 (Alella)

Horari: de 9:15am a 6:15pm

Places: màxim 12 persones

Cost: el Taller té un cost de 30€ per persones sòcies de l’Associació Alella, poble cuidador, i de 60€ per les persones no sòcies. Si vols saber com fer-te soci/a, pots contactar amb alella@poblesquecuiden.org. El preu inclou el dinar i té i cafè en les pauses. Rebreu les instruccions pel pagament aproximadament una setmana abans del taller.

Des d’Alella, poble cuidador, volem que la nostra activitat sigui sostenible. Al mateix temps, estem compromeses amb l’equitat i la inclusivitat. Si vols participar en el taller però ara no pots assumir-ne el cost, escriu-nos un correu a alella@poblesquecuiden.org i trobarem una alternativa, incloent la possibilitat de que hi puguis participar de forma gratuïta.

Protocol Covid-19: es seguiran en tot moment les degudes indicacions de seguretat que les autoritats estableixin en el moment del taller. Una restricció de les normes podria comportar un canvi de data.

Informació addicional: es recomana vestir roba còmoda. No està prevista la realització de cap activitat física. El taller es realitza des del respecte absolut a les persones participants. El taller no es fa des de cap confessió religiosa, i està obert a persones de totes les creences.